VIER ONLINESESSIES

'LEIDINGGEVEN AAN HYBRIDE TEAMS'

15 en 23 september en 13 en 27 oktober

Leidinggeven aan hybride teams

Hybride werken:
wat en hoe?

Telewerken lijkt een blijver te zijn in veel organisaties. Of keert toch alles terug naar het oude? Tijdens deze sessie bekijken we wat hybride werken inhoudt en hoe deze aanpak een plaats kan krijgen in jouw bedrijf.

Sturen op output

-

Hybride werken vraagt een andere manier van leidinggeven. Controleren op werktijd werkt minder goed, managen op output doet dat wél. Hoe je dat concreet aanpakt, leer je in deze sessie.

Motiveren op afstand

-

Hoe motiveer je je medewerkers op afstand? Hoe weet je wat er bij hen speelt? En hoe pak je concrete situaties aan? Tijdens deze sessie nemen we de specifieke vaardigheden die van pas komen bij het hybride werken onder de loep.

Een team creëren

-

Bij het hybride werken loert het gevaar van ruis in de communicatie al snel om de hoek. Zelfs bij teamleden die elkaar goed kennen. En hoe betrek je nieuwkomers? Wat met medewerkers die zich uitgesloten voelen? Concrete tips helpen je vooruit!

  • 15 september om 10 u.
  • 1 sessie van 2 uur.
  • 23 september om 10 u.
  • 1 sessie van 2 uur.
  • 13 oktober om 10 u.
  • 1 sessie van 2 uur.
  • 27 oktober om 10 u.
  • 1 sessie van 2 uur.

Prijs voor de vier sessies: 500 euro per deelnemer (excl. btw).

Schrijf me in!

Trainer

Na haar opleiding tot vertaler-tolk verdiepte Katrijn De Groot zich in communicatie, management en persoonlijke ontwikkeling. Ze coacht momenteel leidinggevenden en andere profielen, en begeleidt teams om beter samen te werken. Voor Katrijn zijn waarden als respect, gedrevenheid en openheid de basis om met anderen om te gaan. Die waarden streeft ze ook na in haar trainings- en coachingtrajecten, zodat de beoogde resultaten behaald worden.

Katrijn De Groot

Mis deze opleiding niet

Heb je nog vragen of opmerkingen over deze opleiding?
Neem gerust contact op met Cathy De Ceuster:
cathydeceuster@elanlearning.com – 0468 28 14 16.